Hei og velkommen

Hei. Mitt navn er Tone-Lise, jeg er født 30 Mars 1994. Oppvokst på en liten gård som nå dessverre er nedlagt, i lille Gildeskål kommune som ligger sør for Bodø. Jeg er nok det man kan kalle for en ekte fjøsjente og så er jeg en veldig livsglad person som alltid er klar for eventyr og spenning. Mine største interesser er sauer, fotografi og friluftsliv.Siden jeg har vokst opp på en gård, så er det vel naturlig at jeg alltid har vært interessert i sauer, de gir meg stor glede og så er de usedvanlige kloke og morsomme dyr, som har blitt en stor del av livet mitt. Siden vi ikke har sauer selv så er jeg ganske ofte på besøk hos mine besteforeldre som eier en liten gård. Jeg elsker også å hjelp til i fjøsen og i tillegg til det, så er jeg oppe på fjellet om sommeren å passer på dyrene og ser at alt er slik som det skal være. Jeg elsker rett og slett sauer.Jeg har alltid vært glad i å fotografere, jeg syns det er kjempe gøy og det er noe jeg alltid har holdt på med. Bilder er for meg på en måte minner. Jeg brukte veldig lang tid på å spare penger slik at jeg fikk råd til å kjøpe mitt eget kamera, og jeg endte opp med Nikon D3200, som nå er en fast følgesvenn. Jeg elsker å ta bilder fra fjellturer, og det jeg liker aller best å fotografere er nok sauene.


Friluftsliv er også en stor del av livet mitt, og jeg har alltid vært glad i å gå turer i skog og mark. Det gir meg en slags ro i sjelen og jeg får senket skuldrene, slappe av og ikke tenke på alt det unødvendige. Det er alltid morsomt å gå turer på fjellet, noe jeg gjør veldig ofte om sommeren. Pakke sekken med tur ustyr og på med tur skoene, vandre opp til hytta å se til sauene, kanskje plukke bær og sopp, og gjerne fiske litt også. Dette er rett og slett livet.I gjennom denne bloggen vil dere ha muligheten til å lese om fjellturer, fotografi og sauer+ mye mer. Dere vil også kunne få se mange flotte bilder av sauene og bilder fra mine fjellturer, samt andre flotte bilder jeg gjerne vil dele med dere. Dere vil også få muligheten til å lese om hva som foregår i mitt liv. En vill og spennende reise, som jeg ser frem til å ta dere med på.

-Fjøsjenta

Én kommentar

Tiril

01.04.2015 kl.21:19

Fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits