Landskapsbilder

I dag er en slik dag der værgudene ikke klarer å bestemme seg for om det skal regne, snø eller hagle, så de slipper ned litt av hvert og i tillegg er vinden ganske kraftig. Det er noe som gjør at jeg får veldig lyst til å løpe ut og ned til havet for å ta noen bilder. I stedenfor har jeg lagd meg en kopp te, tullet meg inn i et pledd og koser meg med et stykke sjokoladekake. Planen min er å gå en tur senere i kveld for å ta noen bilder av havet, men akkurat nå skal jeg dele noen landskapsbilder med dere.


 

Her er jeg på Skyttelifjellet, bilder er tatt ut mot havet. Det jeg syns er spesielt med dette bildet er skyene, den skyen helt til venstre ligner nærmest litt på en finger som peker mot solen.

Her har vi de majestetiske fjellene i Storvika som speiler seg i Storvikvatnet. Vi tok en spontantur til Ørnes, hvor vi på tur hjem bestemte oss for å gå en tur, vi fulgte den gamle veien som gikk over Storvikskaret og jeg kom over dette nydelige motivet og kunne ikke forlate plassen uten å ha tatt bilder.


Jeg var i desember på besøk i Kjøpsvik hos min kjære, vi gikk tur og fant veien frem til denne nydelige lille kaia. Dette er omtrent det eneste brukelige bildet jeg fikk tatt i løpet av hele uka mens jeg var her. Jeg skal tilbake om ikke så alt for lenge og ser frem til å utforske Kjøpsvik og til å knipse flere bilder.


Bildet er tatt fra Høgfjellet i fjor sommer, er svært fornøyd med at jeg klarte å fange opp dette flotte lyset og de nydelige fargene, skyene og fjellene ser nesten litt uekte ut.

 

Denne solnedgangen er også tatt fra Høgfjellet, solen skinner vakkert i gjennom skyene og speiler seg i havet.Dette var dagens lille innlegg, nå takker jeg for meg for i dag og ønsker dere en fortsatt fin dag videre ♥

-Fjøsjenta

Én kommentar

Komdeguta

08.04.2015 kl.15:55

Så flotte bilder !!! Du er dyktig !!!!

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits