Sandviksanden

God morgen, jeg har kommet meg ut av senga, lagt i ovnen og fått spist frokost, nå sitter jeg her med kaffe koppen i hånden mens jeg ser ut på det ufyselige været. Jeg var på Tverlandet en tur i går og på tur hjem, med Osan fikk jeg sett to elger som svømte over elven, en elgku med fjorårets kalv. Jeg fikk knipset noen bilder av denne hendelsen, og dersom bildene ble bra kommer jeg nok til å dele dem her.

I dag tenkte jeg å dele noen flotte bilder fra den berømte Sandviksanden (Langsanden på kartet)  på Sandhornøy. Jeg pleide å besøke stranda ofte som barn, dessverre har jeg i de senere årene ikke hatt muligheten til å dra dit så ofte som jeg kunne tenke meg.


 

Her ser dere det snødekte Sandhornet, dette fjellet må jeg bare få besøke en gang, skal prøve å få gjort det i sommer, og da vil jeg selvfølgelig legge ut bilder fra turen.


Legg merke til de mørke skyene som legger seg foran solen og skaper et fantastisk nydelig lys.

Havet ser nærmest grønt ut, bølgene slår rolig inn mot land og det ser ut til at himmelen skal til å slippe løs Tor med hammeren og gi oss en liten tordenstorm. Fjellene i bakgrunn virker mørke og nesten litt skremmende.

Dette treet her fikk sannelig mye oppmerksomhet, den ligger flott plassert på stranden og ble en veldig fin forgrunn til bildet her.

Solen sliter med å skinne igjennom de mørke skyene, men noen stråler bryter seg vei i gjennom mørket og speiler seg i havet.

Dette bildet får meg til å drømme meg bort, skyene strekker seg lenger innover og regnet nærmer seg.

Dette er et av de beste bildene jeg tok på denne turen, det ser nesten helt øde og forlatt ut.Nå er jeg på kopp nr. 2 med kaffe og begynner å bli sulten igjen, før jeg spiser må jeg løpe ut i regnet og hente mer ved sånn at jeg kan fortsette å fyre i ovnen, så ses vi igjen om ikke så alt for lenge ♥

-Fjøsjenta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits