Reinsdyr besøk i hagen

God morgen dere. Jeg ligger enda i senga og har mest lyst til å klappe maskinen igjen og legge meg til å sove igjen, jeg brygger på en liten hodepine kjenner jeg, det er nok et resultat av en veldig slitsom dag i fjøsen i går. Det har så langt kommet 19 små lam og flere ventes, men nå er det jo bare 5 stykker igjen som skal lamme. Jeg gleder meg veldig mye til å se om vi får noen sorte lam, ett sort så langt. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder av de små så snart som mulig, men jeg har mest lyst til å vente til de kommer ut av fjøsen, da blir bildene finere.

30. april reiser jeg forresten oppover til Kjøpsvik å blir der ca en uke, jeg gleder meg vanvittig mye, ikke bare fordi jeg får en hel uke sammen med min kjære, men fordi jeg får en uke til å utforske denne nydelige plassen. Håper været kan bli fint, så jeg kan få tatt mange flotte bilder som jeg kan dele med dere. Jeg skal også prøve å få tatt noen bilder mens jeg er i Bodø. Jeg tar selvølgelig med meg PC-en oppover slik at jeg kan blogge mens min kjæresten er på jobb.


I dag tenkte jeg å dele noen bilder fra en dag i februar da jeg fikk besøk av noen reinsdyr i hagen, syns så klart dette var usedvanlig koselig, kan nærmest si at jeg bor i en dyrehage så mange dyr som vandrer rundt huset her. Her finnes det nemlig rødrev, elg, reinsdyr, hare, mus og ganske mange ekorn+ noen rådyr. Reinen har ikke vært her på noen dager nå, regner med eierne har flyttet dem til en annen plass, nesten litt trist det, det var jo utrolig koselig å se dem.

Nå tror jeg rett og slett det er på tide å komme meg ut av senga og prøve å få i meg noe mat, akkurat nå høres det godt ut med brødskive med noe form for ost, og en kopp kakao siden jeg er litt kald, ønsker dere en fortsatt fin dag videre :)

-Fjøsjenta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits