Et kattebesøk i hagen

God morgen folkens. Jeg har vært våken siden halv 6 i dag, og kjenner meg egentlig ganske sliten nå, så i skrivende stund sitter jeg her på kjøkkenet å sluper i meg dagens første kopp kaffe. I dag skinner solen og det er veldig varmt, ingen vind og det liker jeg, så kanskje vi får gått en liten tur i dag også. Har skaffa meg sånn skritt teller på mobilen, det gjør det faktisk utrolig motiverende å gå lengre turer for å nå målet på 10 000 skritt. Så kan jeg også legge inn hva jeg har spist og hva jeg har trent og sånt, så det er en veldig grei app.

I går mens vi lagde middag, kom den sorte katten og satt seg i hagen vår, så litt inn på oss så fortsatte den med sine saker. Jeg bestemte meg bare ganske enkelt for å gå ut å prøve å få tatt noen bilder av denne søtsaken, regnet jo med at han skulle løpe bort når jeg kom ut, men neida, jeg satt meg ned for å fotografere, og for hvert bilde jeg tok, kom han nærmere, til slutt lå han i fanget mitt.

Det er koselig å ha han i hagen vår, og jeg håper han kommer tilbake i dag og det gjør han nok helt sikkert siden han holder til i et av nabo husene. Det er stort selskap i et så lite dyr. Denne sorte katten var både kosen og leken, fant frem en avknekt liten grein, som jeg dro frem og tilbake langs bakken, han løp etter for å prøve å fange den. Han er ganske lik Baldrian, men ikke helt, denne katten er mer brun i pelsen mens Baldrian er helt sort, og så har denne gule øyne, mens min lille venn har grønne øyne. Begge er like store røvere.


 

"Hva, var det meg du snakket til eller?"


"Det er klart jeg skal svare tilbake når du snakker til meg, forstår du meg om jeg sier mjau et par ganger kanskje?"


"Ja, jeg vet jeg er nydelig, men du kan gjerne fortelle meg det flere ganger, jeg blir ikke lei av det"


"Jeg skal bare hjelpe deg med denne buska her, jeg kvesser absolutt ikke klørne mine på trærne dine, slikt gjør ikke jeg"


"Hmm, jeg er litt sulten nå egentlig"


"Nå er jeg på jakt, ikke forstyrr meg mens jeg jakter på mus"


"Hva, er du kommet ut nå? Da må jeg jo komme bort til deg å hilse på deg"


"Ikke ta så mye på meg, må vaske meg så mye da"


"Vaske foten litt også, viktig å få med seg alt"


"Nå er jeg sliten av alt stell, nå vil jeg koses og lekes mer med"


Det var alt for i dag, nå skal jeg faktisk gå opp, legge meg og sove i en liten time, før jeg må opp og lese litt, så tenker jeg at siden været er så fint så skal jeg prøve å få tatt noen fine bilder av meg og min kjære ute i sola+ at jeg skal fotografere den nydelige naturen vi har rundt oss her i nydelige lille Kjøpsvik. Jeg har også lyst til å få prøve å trent litt i dag, kanskje løpe litt eller bare ta litt vanlig styrke trening. Jeg og Inge løpte om kapp i går kveld, han sprang forbi meg, jeg skylda på at jeg hadde boots på og kunne ikke løpe så fort, men han er raskere og lengre i bena enn meg så da løper han fortere enn meg.

Ha en fin mandag videre♥

-Fjøsjenta

Én kommentar

Iselin Renée

04.05.2015 kl.09:29

Kjempe søt pus :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits