Endringer på bloggen

God kveld folkens. Tenkte å skrive et kjapt innlegg for å fortelle dere at det har skjedd noen nye endringer på bloggen min, noe som sikkert er ganske så synlig, den er selvsakt ikke helt ferdig enda og jeg lover dere at den skal bli mye bedre, jeg skal gjøre mitt aller beste for at dere som leser bloggen min skal få en så god leser opplevelse som mulig, og skal derfor fortsette og forbedre designet og alt annet. Jeg har endelig fått til og ordne en drop down meny over headeren slik at dere litt lettere kan ha tilgang til arkivet og kategoriene, har jobbet med dette ganske lenge nå, er egentlig ikke helt fornøyd enda selv men som jeg lover så blir det bedre når jeg bare får tatt meg tid til å jobbe mer med designet. Kunne vært svært så hyggelig og få noen tilbakemeldinger fra dere om hva dere syns så langt om designet på bloggen, og kanskje dere har noen ideer til hva som kan gjøre bloggen min bedre, tar gjerne i mot forslag.

Dette blir nå et veldig hurtig og kort innlegg, men en ting til jeg vil fortelle dere er at dere kan følge meg på Snapchat, hvor jeg heter: Tone-Liseo. Her pleier jeg å dele litt av hvert med følgerne mine på my story, bilder fra turer jeg er på, når jeg jobber med bloggen og hva jeg holder på med i hverdagen min OSV. Følg meg gjerne og send meg gjerne snapper, blir glad for det.

Nå har jeg jobbet i hele dag med bloggen og tenker at jeg nå skal sette meg ned å spise nudler og se film, regner med det blir en av Hobbiten filmene, elsker de filmene og så langt elsker jeg også boken, anbefaler virkelig at dere kjøper boken, og setter dere ned og leser den, er veldig spennende. Beklager at jeg ikke legger ut noen bilder i dette innlegget, men jeg lover dere mange nye og flotte bilder neste gang jeg skriver.

Ha en fantastisk flott dag videre, ses om ikke lenge.

-Fjøsjenta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits