ÅSELI

I dag kjørte vi til Saltstraumen for å handle, på tur hjem bestemte vi oss for å stoppe med Åseli for å gå en tur langs havet, solen skinner og det er varmt, bortsett fra den sure og kalde vinden som kom ned fra fjellene. Havet var ikke helt blankt og stille, bare noen få små bårer skylte inn mot land. Lukten av havet fester seg til nesen min, jeg slipper løs håret og lar vinden leke med det mens jeg slapper av og lar tankene vandre fritt. I havkanten satt to tjelder og badet, og koste seg i varmen fra sola, reiret var nok like i nærheten siden de ikke fløy mer enn noen meter unna. Åseli er jammen meg en idyllisk plass.
Lover dere at jeg skal tilbake hit for å få fotografert enda mer. Jeg skal avslutte innlegget nå og komme meg ut igjen siden været er så fantastisk nydelig, jeg må bare nyte de dagene hvor været er godt.

-Fjøsjenta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits