KVELDSTUR PÅ ØYJORDTINDEN

Jeg sitter med pc'n på fanget og skriver mens jeg kaster i meg siste biten av lunsjen min som er havregrøt med eggehvite, jeg er støl i beina etter tre dager med lange fjellturer og mye styrketrening. Været har vært så flott de siste dagen og jeg føler det ville vært skammelig dersom jeg skulle sløse bort en godværsdag ved å sitte inne å se på TV, jeg vil heller sitte igjen med den gode følelsen av å ha brukt dagen til å gjøre noe som gir meg glede. TV'n gir meg ingen glede, naturen derimot gir meg enormt stor glede.

I går kjørte jeg og mamma opp på Brekksteinmoen, hvor vi fulgte stien opp til Bjørnehiet, planen vår var egentlig å bare gå hit for så å gå ned igjen, været var så flott, og vi bestemte oss da for å gå videre opp på toppen av Øyjordtinden. Det er minst ett år siden sist jeg gikk opp på tinden her, til tross for at den er så nært. Det tok oss ikke lang tid å gå opp, vi gikk i rolig tempo sånn at vi kunne se oss rundt, oppdage ting, og ta mange bilder av utsikten, hva er vel vitsen med å gå på tur, om man bare skal løpe av sted uten å stoppe opp av og til å se seg rundt? Det er jo nettopp det som gjør en tur spennende og koselig.

Tenk å bare gå i skogen og se rett frem, hva får man ut av det, mest sansynlig får man ingenting ut av det. Du vil ikke oppleve noe, du vil ikke se noe annet enn det som er forran deg. Kanskje går du glipp av fjellrypa som ligger på høyre side på bakken og passer på fugleungene sine, eller elgkua med tvillingkalvene sine som går å beiter på venstre side. Aldri bare se rett frem når du er ute i skogen, se deg rundt.

 


 


 


 

 Det er overskyet i dag, men jeg skal likevel ut senere på dagen å gå en tur, målet er å gå 10 000 skritt hver dag og det skal jeg klare. Nå skal jeg ned å trene styrke og etterpå skal jeg ta meg en velfortjent dusj, ha en flott dag videre.

Tone-Lise

fjosjenta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits