ØYJORDTINDEN DEL 2

Hei og hå dere.

Kjenner at hviledagen jeg hadde i går var god å ha, nå er jeg klar til å komme meg ut på tur igjen, været er litt kjedelig i dag faktisk, det regner og det gjør meg litt lat, men jeg skal ut og jeg skal trene i dag, det er jeg fast bestemt på. På tirsdag gikk jeg sammen med mamma og tante tilbake opp på toppen av Øyjordtinden, været var nydelig, litt kald vind men ellers helt perfekt vær for en fjelltur. Det var en flott tur, med mye latter og skøy. På toppen av tinden satt vi oss ned, drakk hver vår kopp med kakao, og spiste litt kjeks, mens vi nøt den nydelige utsikten. På tur ned traff vi på en flokk orrfugler, typisk er jo at de flyr av gårde før man rekker å få opp kameraet. En dag, skal jeg få fotografert disse nydelige fuglene.


 

 

 

   

 

 

 Det var alt av bilder, nå må jeg komme meg i gang med å bake litt tenker jeg, siden mamma har bursdag i dag. Blir enten vanlig sjokolade kake eller kokos kjeks, ikke helt bestemt meg, kanskje det blir begge deler. 

Ha en fin dag videre ♥

Tone-Lise

fjosjenta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits