SKYTTELIFJELLET

Det er lørdag, klokken er bare 08:00 på morgenen, jeg er ferdig sminka og klar for en bytur sammen med mamma i dag, tar bussen til Bodø og blir der hele dagen, tenker at jeg skal kjøpe nye turklær siden jeg har et gavekort på en sportsbutikk jeg må få brukt ganske så snart, så skal jeg kjøpe meg ny bikini siden den jeg har er begynt å bli ødelagt i sømmene, så regner jeg med at jeg kommer til å kjøpe mer klær enn jeg faktisk har behov for å kjøpe, er vel gjerne slik en bytur pleier å ende, eller hva sier dere?

Mens jeg sitter her å venter på at vi skal dra så tenkte jeg at det passer helt perfekt å dele bildene jeg tok torsdags kveld da vi gikk en liten fjelltur, først opp på Himmelsyna, så fortsatte turen videre opp på Skyttelifjellet. Dette fjellet er bare helt fantastisk, hvis det finnes et paradis så må det være her på fjellet. Det var veldig kald vind her oppe men det var en flott tur. På tur ned fant vi en snøskavl hvor vi så klart måtte teste ut om det gikk an å ake på en plastpose vi fant i sekken, det gikk fint an å gjøre. Det er alltid lov å leke å ha det gøy. De små gledene teller de også. 

 

 

 

 Nå er det på tide å dra til Bodø å shoppe litt, tenkte å ta med kameraet å prøve å få tatt noen bilder i Bodø, får se om jeg husker å gjøre det mens jeg er her da. Ha en flott helg da dere

fjosjenta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits