SLAPP AV OG BRUK TID PÅ DEG SELV

Spotify står på i bakgrunnen å spiller høy musikk som passer perfekt til en rolig formiddag,  jeg står her på kjøkkenet med kaffekoppen i hånden mens jeg mekker meg en forfriskende jordbær og blåbær smoothie. Jeg tenker at i dag er det min dag, jeg har vært så opptatt i de siste månedene med å lese til jegerprøven at jeg har ikke hatt tid til å fokusere på noe annet enn akkurat det. Jeg må fokusere på meg selv av og til også.

Jeg skal bruke dagen på meg selv, jeg begynner med en skikkelig lang og hard trenings økt, svetten skal renne, og jeg skal kjenne det i musklene i morgen når jeg våkner. Når jeg har gjort det så er planen å hoppe i dusjen, å skrubbe av meg død hud, og så skal jeg sminke meg med litt fargerike øyenskygger, mulig jeg tar bilde av sminken og legger ut på bloggen senere. 

Jeg kommer nok til å bruke resten av dagen til å lese det jeg har igjen av Fifty shades, heldigvis er jeg på siste boka og har bare litt igjen. Tipper jeg og mamma tar oss en liten tur til mormor og morfar senere på kvelden også, så hvis sauene er ute så tenker jeg at jeg skal prøve å få fotografert dem litt å få lagt ut flere bilder av dem siden det begynner å bli lenge siden jeg har lagt ut bilder av dem. Gleder meg :)

Jeg har to dager på meg til å slappe av å bare fokusere kun på meg selv før jeg tar turen tilbake til Kjøpsvik til min kjære, blir godt å komme litt bort herfra men det er alltid så godt å komme tilbake hjem igjen. Det er så utrolig godt å kan slippe å tenke på at jeg må lese og pugge til eksamen, jeg er så lei av det og er glad jeg er ferdig med det.Været er så fantastisk flott i dag at jeg vil egentlig bare løpe ut å kose meg i sola, men det får vente til jeg har gjort alt det andre jeg har planlagt å gjøre i dag. Vi er så flinke til å fokusere på andre, at vi glemmer å fokusere på oss selv. Det er så utrolig viktig å gi deg selv litt tid til å slappe av å fokusere kun på deg selv. Det er helt greit å være egoistisk av og til. Husk at du er like viktig som alle andre

fjosjenta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits