LESEHESTEN

God ettermiddag, da har vi spist dagens middag som besto av fiskekaker, potet og kokte gulrøtter, super godt. Regnet pøser enda ned, det har vært en uke med bare dårlig vær, ikke rart fluesnapperen sitter i treet i hagen og henger med hue, noe jeg regner med de fleste av oss andre også gjør når det regner i et sett en hel uke. Jeg har brukt dagen på å ta en litt større oppvask av diverse kopper og kar. Passende vær til å gjøre det ikke sant?
Siden været har vært så dårlig har jeg fått tid til å lese ferdig Fifty Shades of Grey serien, jeg ville så indelig bli ferdig med den serien sånn at jeg kunne begynne å lese nye bøker. Det er ingen dårlig serie men jeg gikk fort lei av å lese i omtrent hvert eneste kapittel om orgasmene til Anastasia Steele. Ellers er serien helt alright. Filmen var ikke som forventa, Dakota Johnson passer perfekt i rollen som Anastasia, mens Jamie Dornan passer ikke så veldig godt i rollen som Christian Grey etter mitt syn. Det var ikke slik jeg så for meg at Christian Grey så ut når jeg leste serien.Jeg har begynt å lese en ny bok nå som heter The Fault in our Stars, jeg er kommet til kapittel fire og jeg er så evig glad for at jeg kjøpte denne boka. Det står på forsiden at det er en bestselger og det kan jeg godt forstå. Så langt er det en flott bok, og jeg lever meg sånn inn i den når jeg leser. Jeg har lest mange bøker som handler om syke mennesker og kreft pasienter, men denne må virkelig være den beste. Jeg ler faktisk høyt når det står noe morsomt, blir trist når det skjer noe trist. Jeg kan ikke si annet enn at så langt er det en god bok, anbefaler dere å lese boken.Elsker å lese, så jeg regner med at innen neste onsdag så er jeg ferdig med boka og da trenger jeg en ny bok å lese, jeg har ikke klart å bestemme meg for hvilken bok jeg skal lese når jeg er ferdig med denne men det bør jeg jo finne ut av fort. Jeg er en slik person som trenger å lese bøker, jeg har liksom blitt avhening av å ha noe å lese i hver dag. Vet du om en god bok jeg kan lese så del det gjerne med meg så jeg kan kjøpe boka og lese den :)

Ha en fantastisk flott dag videre da dere:)

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits