ØDELAGT PC, HJELP

Hei dere. Jeg tenkte rett og slett å skrive et veldig kjapt innlegg nå siden jeg føler at jeg må skrive noe siden det er lenge siden sist jeg skrev noe her. Grunnen til at jeg ikke har skrevet på en stund er fordi jeg er fri for PC, den er helt ødelagt nå, har hatt den i 5 år så det er vel  ikke så unormalt at en så gammel PC blir ødelagt. Skriver fra nettbrettet mitt nå og det er jeg ingen fan av å gjøre. Jeg trenger altså en ny data, jeg vet ikke hvilken jeg skal kjøpe enda men jeg må jo få den kjøpt i dag, vurderer Acer Chromebook 13, siden den er så liten og lett. Men jeg har også lyst på Acer Aspire, men det virker som mange klaget på den og har problemer med den. Hva tror dere, er det en bra PC?

Æsj, jeg liker ikke å bruke penger på sånne her ting, spesielt siden jeg hadde planlagt å bruke penger på noen andre ting i sommer, men det skal jeg ta meg råd til uansett. Nå skinner solen og det er kjempe varmt, så jeg skal faktisk ta med meg hobbiten boka mi ut på verandaen, sette meg ned ute å lese. Har forresten enda ikke bestemt meg for hvilken bok jeg skal lese nå når jeg er ferdig med Hobbiten. Jeg er ferdig med The Fault in our Stars. Ufattelig bra bok som jeg vil anbefale dere å lese. Gi meg gjerne tips til bøker jeg kan lese💜

Ha en nydelig og flott dag videre da dere❤️

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits