DE SØTE SMÅ SAUENE

God morgen folkens. Nå begynner det å bli en stund siden sist gang jeg skrev et innlegg, og som de fleste av dere sikkert har fått med dere så er grunnen til det at jeg har vært fri for PC, skjermen ble bare rosa og så svart når jeg var i Kjøpsvik så etter det kunne jeg ikke slå den på. Nå har jeg endelig fått ny PC og kan da endelig gå i gang med å skrive alle de innleggene jeg har planlagt å skrive. Har en del å ta igjen så det er best å komme i gang.

Etter jeg kom hjem fra Kjøpsvik har jeg vært mye hos besteforeldrene mine å passa på sauene, så nå som de endelig er kommet ut tenkte jeg at jeg skal dele noen bilder av dem med dere siden det er lenge siden jeg har gjort det. Noen av bildene er fra når vi var i utmarka med sauene og noen er fra en tur på Buvika.

Det var alt for denne gangen, nå skal jeg og mamma ut å gå på tur,  skal legge ut flere bilder i morgen, men har ikke helt bestemt meg for hvilke bilder jeg skal dele først. Ha en flott søndag videre dere:)

Follow

Én kommentar

Anette

28.06.2015 kl.14:06

Så koselige bilder:)

Ha en riktig fin søndag <3

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits