BILDER FRA SKYTTELIFJELLET

God morgen, fra kjøkkenvinduet ser ikke været noe særlig bra ut og vi som tenkte at i dag skulle vi pakke sekkene å gå å se etter sauene, håper at været blir bedre og at tåken forsvinner, men tipper vi går på fjell en tur uansett, er jo litt spennende å gå på fjell når været er sånn som nå. Sist vi gikk opp på Skyttelifjellet var på mandagen, og gjett hva, de lure sauene hadde allerede funnet ut at det var best å stikke opp på Høgfjellet. Det er jo lengre å gå dit men jeg har en anelse om at de har kommet tilbake på Skyttelifjellet nå som det er dårlig vær, og det ville jo være det beste.

Siden sauene var gått opp på Høgfjellet kunne jeg ikke ta bilder av dem så da måtte jeg nøye meg med naturen rundt meg, fikk tatt noen få bilder før vi gikk ned til mormor og morfar for å avlegge rapport om hvor sauene befant seg, det blir spennende å se om de har kommet ned. Uansett, her er bildene jeg tok på mandagen.
Kanskje du ser skilpadden her? Jeg har visst en god dose med fantasi jeg, for jeg ser den tydelig.


Kan du se krokodillen på bilder her da?


Husker dere at jeg spurte om dere kunne se øyet i Pallrakken? Vel her ser dere det tydelig, mystisk altså.

Nå er det på tide for meg å slå av PCen å få på meg treningsklær for nå er det på tide å trene en times tid før jeg jobber videre med andre ting, ha en fin dag videre da dere:)

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits