BILDER FRA LANGSANDEN

Dagens andre innlegg, jeg har så mye å fortelle dere. Jeg tror i dag er en sånn dag hvor jeg bare burde bli sittende inne forran PCen å skrive til fingrene mine faller av, men været er jo alt for godt til å bli sittende inne, null problem, jeg tar bare maskinen med meg ut å setter meg ute å nyter sola. På lørdag var jeg på Langsanden sammen med broren min og to søskenbarn og hunden deres, Saga. Vi dro dit på kvelden og det var utrolig fint der, men jeg er ikke noen særlig fan av prosjektet som foregår der, Salt. Men det er i det minste mer ryddig enn forige gang jeg og mamma var der. Stranda var mye finere å besøke før alt dette ble bygd her, og dere som mener annet for unnskylde meg for min mening, men alle har lov å ha sine meninger:)

Solen gikk ned og det kom noen skyer og la seg så fint rundt solen og lagde et kjempe flott lys, skulle ønske jeg tok med meg stativet så jeg kunne fått tatt bedre bilder, neste gang jeg drar dit, skal stativet inn i bilen og være med meg ned på stranda, har så mange minner fra stranda her, og jeg elsker å ta bilder her. Her er bildene jeg fikk tatt denne gangen.

Jeg kunne vært her i flere timer å bare sett på havet og det nydelige lyset, bare drømme meg bort og slippe løs tankene og fantasien. Nå skal jeg lese videre i Ringenes herre boka mi, snakkes:)

Follow

Én kommentar

Maren

14.07.2015 kl.16:51

Heisann kjempefine bilder av en nydelig plass du er flink til å fotografere. Det er noe jeg også liker. Ønsker deg en fortsatt fin sommer og har du lyst ta gjerne en titt innom bloggen min også, legger du inn en kommentar blir jeg kjempeglad.

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits