HASTETUR OPP PÅ ØYJORDTINDEN

Regnet bare pøser ned, sommer du liksom, tror jeg kaller dette høst eller hva sier dere? Jeg sitter bare her inne i stua og ser ut og blir nesten deppa av å se alt dette regnet, det er så gørre kjedelig, maks 10 minutters opphold og så regner det igjen. Denne uka har gått så utrolig fort, den er enda ikke over men det er jo tross alt fredag i morgen, og da kommer kjæresten hjem, og det blir fantastisk, pluss at jeg får noe nytt og spennende i morgen, gleder meg og håper jeg kan få tatt bilder og skrive om det etterpå. Akkurat nå venter jeg egentlig bare på at fredagen skal komme, den kommer ikke fort nok.

Vi har i det minste hatt to dager med ganske fint vær, perfekt vær til å jobbe i, nå har vi vært å hjulpet mormor og morfar med å hesje, så vi kan få laga høy til sauene, akkurat dette er noe jeg rett og slett elsker å gjøre, det er selvfølgelig ingen lett dansende lek, det er hard jobbing men fy flate det er så utrolig gøy og trivelig. Jeg har ikke fått tid til å ta noen bilder underveis men håper jeg får muligheten til å ta noen bilder neste gang, for vi er på langt nær ikke ferdig enda.

Heldigvis har jeg fått tatt noen få bilder fra en fjelltur jeg var på sist helg, gikk opp på Øyjordtinden igjen, det er et så utrolig flott fjell og det er så fint å ta bilder av utsikten her, her er bildene. Beklager at bildene er litt uklare akkurat her, men de er tatt i all hast siden det var bare en rask tur opp på fjellet.

Nå skal jeg spise litt før jeg setter meg ned til å lese det jeg har igjen av Ringenes herre: Ringenes brorskap. Ser for meg at jeg må ta med meg bok nr. 2 i veska i morgen å begynne å lese, siden jeg helt sikkert blir ferdig med denne boka i løpet av kvelden. Ha en flott kveld videre da dere:)

Follow

Én kommentar

malin

31.07.2015 kl.08:56

Så fine bilder, er så fint på fjellet :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits