KVELDSTUR PÅ VARDHAUGEN

God morgen dere. Æsj, det regner i dag, så i dag blir det ikke noe hesjing, hadde vel håpa på å bli ferdig med det i dag, siden det regner blir det neppe noe av det da. Greit med en dag pause da, men selv om været er litt sånn kjedelig har jeg ikke akkurat lyst til å sitte inne å ikke gjøre noe. Egentlig vil jeg gå opp på fjellet å se etter sauene, jeg savner dem så mye. Får se hva som skjer i løpet av dagen, inne vil jeg absolutt ikke være. Blir mer deppa av å sitte inne. Bortsett fra å ha hjulpet til med hesjing så har jeg bare slappa av hjemme med kjæresten, gått noen turer og slikt og på tirsdag gikk vi en liten kveldstur opp på vardhaugen. Været var bare helt nydelig, skyene og ja rett og slett alt var nydelig. Fikk dessverre ikke tatt så mange bilder mens sollyset enda var så fint, men her er nå de få bildene jeg fikk tatt.

Håper jeg kan få tatt flere slike bilder, bare været kan bli fint igjen, er gørr når det regner men sånn er det en gang i blant da at været er dårlig. Jeg for min del skal prøve å utnytte dagen mest mulig. Ha en fin dag videre da dere:)

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits