PÅ FJELLTUR I TÅKA

Heisann dere, fy flate været er nydelig i dag, håper virkelig at det holder seg slik så vi kan gå masse på fjellet, og så vi faktisk får bade ute i år, vi har jo vært noen skikkelige pingler å ikke en gang hatt stortåa i vannet. I dag tenker jeg at jeg vil bruke dagen til å slappe av selv om jeg har mest lyst til å pakke sekken å gå på Høgfjellet i dag, vel egentlig har jeg lyst til å gå en tur opp på Sautinden, er jo evigheter siden sist jeg var der. Håper på en tur dit nå i sommer, eller kanskje vente til det blir mer høst, så blir alt så mye finere, skogen får finere farger da.

I går var været litt guffent, men det stopper hverken meg eller mamma fra å gå tur i fjellet, vi tok oss en tur opp på Skyttelifjellet for å se til sauene, men det er jo typisk at sauene har tatt seg en vandretur opp på Høgfjellet. Det regna og tåka lå tett rundt oss da vi gikk men vi tok jo selvfølgelig ingen skade av det. Vi gikk en tur innom hytta først, koka vann så vi fikk noe varmt å drikke, å så spiste vi og la oss litt ned å slappa av før vi gikk opp på Skyttelifjellet, tåka letta da vi kom opp, det var nesten litt mystisk. Jeg elsker egentlig å gå på fjellet når det er tåke, det er skikkelig spennende, er du ikke enig?

Det var alle bildene for denne gangen, jeg har en del andre bilder jeg kommer til å legge ut nå i løpet av helga, det er mulig jeg legger dem ut allerede i morgen tidlig. Ha en flott dag videre da dere:)

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits