FJELLETS RARE SKAPNINGER

Høgfjellet er virkelig litt av et mystisk fjell, det ser nesten ut som om fjellet lever, det holder på en hemmelighet, for her oppe skjuler det seg så mangt. Det er så mange kriker og kroker å utforske her for fjellet er så vanvittig stort, jeg elsker at dette fantastiske fjellet har så mye flott å vise meg. Det er rett og slett umulig å gå lei av dette fjellet for det er så spennende her oppe. Jeg har oppdaget så mange rare skapninger her oppe på og jeg er 100% sikker på at neste gang jeg går opp dit igjen vil jeg oppdage flere raringer.

Klarer du å se ansiktet? Kult ikke sant?

Hva slags monster er dette da? Det ser nesten litt skummelt ut, kanskje det er en dinosaur, eller noe annet, hva tror du?

Hvem har gådd her da? Ser ut som et fotavtrykk.

Hjelpes, finnes det romvesen på fjellet her?


Han ser i værtfall ut som et romvesen eller hva syns du?

Dette er ikke noe monster, men sjekk den steinen da, delt i tre deler. Kult ikke sant?


Hva er dette for slags vesen?


Når man ser dette skulle man virkelig tro at det er noe mystisk på fjellene, dette ser ut som en bever som drikker vannet der. Er det bare meg eller ser du også det?


Gigant skilpadde, en skikkelig søt en.


Det var det, hva tror du? Skjuler fjellene en hemmelighet? Det er vanskelig å si, men disse rare skapningene her er jo i det minste litt morsomme å se på, kan hende det er bare jeg som har en god dose med fantasi, men om du ser godt etter å bruker fantasien din vil du nok se hva jeg ser, kanskje du ser noe annet enn jeg ser. Hva ser du?

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits