LANDSKAPSBILDER FRA HØGFJELLET

Jeg kan ikke få sagt det nok, jeg elsker fjellene, spesielt Høgfjellet og Skyttelifjellet, de er så nydelige fjell og alt her oppe er så nydelig. Jeg håper virkelig at været blir fint i helga så jeg kan gå tilbake på fjellet igjen å få tatt flere bilder der, og så jeg får treffe sauene igjen. Jeg tror rett og slett jeg vil opp dit uansett om det piss regner, det er ikke nøye, jeg kan få flotte bilder når det regner også, men jeg satser på godt vær. I helga var det selvfølgelig kjempe fint å ta bilder men jeg skulle vært der oppe til sent på kvelden så jeg hadde fått med meg det flotte lyset av solnedgangen. Jeg får gjøre det neste gang jeg drar dit. Her er de beste bildene jeg tok i helga som var.

Nå skal jeg ut å legge meg i sola å kose meg med andre bok i Ringenes Herre triologien, jeg gleder meg til å begynne å lese på den og jeg skal virkelig fokusere på å lese minst et kapittel hver dag, hvis du ikke har lest disse før så anbefaler jeg deg virkelig å få tak i dem å sette i gang å lese, det er virkelig verdt det. Ha en fantastisk flott dag da dere:)

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits