FANGET SOLNEDGANGEN PÅ LANGSANDEN

God morgen, i skrivende stund sitter jeg på kjøkkenet med en svart pusekatt ved siden av meg, han ser på meg og blinker til meg, jeg er ganske sikker på at han sier "jeg er glad i deg" eller kanskje han egentlig bare vil ha tak i brødskiva med gomme på, det er vel helst det han vil. Jeg prøver å skrive og jobbe men her prøver Baldrian ferbrilsk på å få min fulle oppmerksomhet, han tar poten frem og dytter forsiktig på hånden min, "vær så snill" Etter å ha smiska seg til en bit går han å legger seg og er storfornøyd. Da kan jeg jobbe i fred:)

Både onsdag og i går var vi på Langsanden, det er så flott å være der når det er så varmt og deilig et vær, jeg fikk til og med bada i går, det var herlig, angrer ikke et sekund på det, selv om jeg ikke er så stor fan av å bade i saltvann, liker bedre ferskvann. Vi drar vel neppe tilbake dit i dag men jeg skal nå ut i sola uansett å sole meg. Her er bildene jeg tok på onsdagen.Litt senere i dag kommer jeg til å legge ut bildene jeg tok i går kveld da vi var på stranda, nå skal jeg hoppe i dusjen å deretter gå ut å legge meg i sola å lese videre i boka mi, snakkes senere da dere:)

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits