WHEN THE SUN GOES DOWN!

Det er bra deilig å ligge ute å sole seg, er du ikke enig? Jeg har det virkelig svært så behagelig her jeg ligger på verandaen i solsteiken å slapper av mens jeg hører på Metallica. Jeg er sulten men jeg klarer liksom ikke helt å løfte på rumpa å gå i kjøkkenet å lage meg noe å spise, jeg har det så komfortabelt her jeg ligger så jeg vil ikke bevege meg. Tenk at vi har hatt så flott vær den siste uka, jeg krysser fingrene og tærne og alt som kan krysses og håper på at det kan forsette å være så nydelig, men det er vel gjerne typisk at det blir dårlig vær igjen. Nok om det.

Som jeg har skrevet i det første innlegget i dag, var vi på Langsanden i går også og at jeg skulle legge ut de bildene nå i dag, så her er bildene, er ganske fornøyd med de fleste av dem.

Jeg skulle nesten ønske jeg var på fjellet å fikk tatt bilder av solen når den går ned, det er så mye finere siden alt ikke ser så flatt og kjedelig ut. Nå skal jeg faktisk pakke sekken min for jeg og mamma skal gå på fjell å være der i helga, jeg håper virkelig vi kan få oss en tur opp på Sautinden denne gangen, og jeg lover å få tatt mange nye bilder der oppe, mange spennende og tøffe bilder. Jeg gleder meg til en helg på fjellet, blir en skikkelig jentehelg kan det se ut til.

Håper dere får en fantastisk flott helg og koser dere masse, så snakkes vi på mandagen, god helg:)

Follow

2 kommentarer

Pia Kristine

21.08.2015 kl.18:07

For en fantastisk natur, og helt utrolige flotte bilder! :):)

Tone-Lise

21.08.2015 kl.18:10

Pia Kristine: Takk for det:)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits