SAUTINDEN

Da er helga over, jeg kan trygt si at jeg ligger ute å slapper grundig godt av etter å ha vært i full aktivitet i hele helga, for jeg har nemlig vært på Sautinden. Vi gikk opp på hytta fredags kveld, det var varmt så jeg gikk faktisk opp i bare kjole. Vi spiste kveldsmat før vi gikk rett til sengs siden vi skulle opp tidlig neste dag. Lørdags morgen stod vi opp, spiste frokost og pakka sekkene å gjorde oss klare for å gå opp på tinden.

Solen skinte og varma godt, det var litt vind og godt var det siden det holdt innsektene unna, vi gikk rolig og brukte god tid for å virkelig nyte turen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg anbefaler virkelig at dere som lengter etter noe å oppleve, løft rumpa å ta deg en tur opp dit for det er bare herlig å komme opp dit. Utsikten fra tinden er flott, man ser alt her fra, det er bare et ord jeg kan bruke for å forklare hvordan det er å være her og det er spektakulært! Tinden ligger faktisk 1125 moh så vi er ganske høyt oppe her altså.
Her kan dere se hvor langt det er fra Høgfjellet og opp til Sautinden. Dit vil jeg tilbake igjen, aller helst tidligere på sommeren neste år, så trenger jeg ikke å tenke på å være tilbake på hytta før det blir mørkt. Jeg angrer ikke et eneste sekund på at jeg ble med opp på fjellet denne gangen også, det er alltid så fantastisk å være der. Flere bilder får dere i neste innlegg i morgen tidlig, ha en flott dag videre da dere, jeg skal fortsette å ligge ute i sola å slappe av å lese videre i Ringenes herre To tårn. Snakkes:)

Follow

4 kommentarer

Pia Kristine

24.08.2015 kl.22:52

For en fantastisk natur og bilder! Er utrolig deilig å gå tur i fjellet. :)

Tone-Lise

24.08.2015 kl.22:54

Pia Kristine: Takk skal du ha, ja er helt enig, er virkelig deilig å gå tur i fjellene:)

Fjelljerven

20.09.2015 kl.21:05

Fjelljerven: Kjempefine bilder som du har tatt, er jo nesten slik at man var med på turen din :-)

Var på Sautind i 2011, for en utsikt det var. Gikk da opp fra Kjelling. En tur som anbefales til alle som liker å gå i fjellet.

Tone-Lise

22.09.2015 kl.10:04

Fjelljerven: Takk skal du ha! Ja det er virkelig en flott tur som anbefales. :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits