DET IDYLLISKE HØGFJELLET

God morgen dere, wow det blåser en del i dag, og akkurat det elsker jeg. Lyden av bjørkebladene er så god å høre på, den er sånn fin og behagelig lyd som gir meg ro, det er fremdeles veldig varmt og deilig ute, men litt overskya men solen greier å presse seg igjennom skyene. I dag har jeg enda en sånn avslappingsdag, jeg har ikke tenkt å gjøre noe veldig mye annet enn det jeg gjorde i går, kan hende jeg går meg en tur men i så fall blir det en rolig tur. Jeg har litt små vondt i nakken og høyre skulder, grunnen til det er at jeg bar en ganske tung sekk på fjellet i helga. Det kommer seg nok etter hvert!

I dag tenker jeg at jeg skal legge ut to innlegg, dette først og så kommer det et senere i kveld. I dette innlegget tenker jeg at dere skal få noen bilder jeg fikk tatt oppe på Høgfjellet på lørdag og søndag. Åh jeg savner fjellene og sauene allerede, men det blir vel ikke lenge til jeg får se begge deler igjen. Det er så idyllisk på Høgfjellet, og det er så mye å ta inn, og jeg blir ganske enkelt aldri lei. Her har dere bildene.


Dette er et litt spesielt motiv vi kom over da vi gikk opp på Høgfjellet på søndag, denne steinen dere ser, ser nesten ut som en engel, kanskje sauene har englevakt?

Det var det, nå skal jeg gå i gang med neste innlegg å skrive det ferdig å finne frem bildene å så blir det publisert senere i dag, dere får bare følge med om dere er interessert i få se neste innlegg, snakkes om ikke så alt for lenge da dere.

Follow

4 kommentarer

alexandraiz

26.08.2015 kl.10:51

Hei!

Så fin/inspirerende blogg!

Ha en fin dag/uke videre :D

Klem

Tone-Lise

26.08.2015 kl.10:58

alexandraiz: Hei! Fint å høre, takk for det:) Ha en fin uke videre du også:)

Pia Kristine

26.08.2015 kl.13:29

Utrolig flotte bilder som alltid! Nydelig natur :):)

Tone-Lise

26.08.2015 kl.13:54

Pia Kristine: Takk for det, utrolig hyggelig å høre:)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits