IDYLLISK SOLNEDGANG PÅ LANGSANDEN

Hei dere, i dag har visst både jeg og min kjære Baldrian en lat dag, vi ligger begge to helt utstrekkt på gulvet i stua å slapper av, den ene av oss er vel en del latere enn den andre, klarer du å gjette hvem av oss? Jeg har ikke fått tatt noen nye bilder så jeg tenker at jeg like greit kan bare legge ut de bildene jeg fikk tatt sist jeg var på Langsanden. Jeg lover at når jeg har lagt ut disse bildene, skal det bli lenge til neste gang jeg legger ut noe som helst som har med den stranda å gjøre. Jeg elsker virkelig bildene jeg fikk tatt, og syns jeg blir flinkere til å fotografere for hver gang jeg er ute å gjør et forsøk på å knipse noen bilder. Her er uansett bildene jeg fikk tatt denne gangen.

Nå har jeg ikke flere bilder fra standa å legge ut, så nå skal jeg gå i gang med å steike kjøttdeig til taco senere i dag, og så får vi se hva jeg finner på etter det da, ha en flott fredag videre da dere.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits