PÅ FJELLET I REGNET MED SAUENE

Heisann dere, da er det mandag igjen, jeg sitter bare her inne å venter på at klokka skal bli 4 på ettermiddagen for da har jeg kjæresten min hjemme igjen, gleder meg til å treffe han igjen selv om han bare har vært borte i to korte uke. I dag har jeg gjort litt forskjellig husarbeid og det er vel gjerne passende å gjøre slikt når det regner. I går gikk jeg og mamma en tur opp på Skyttelifjellet for å besøke sauene, alt vell for alle sauene er der og det er fantastisk. Her er bildene jeg fikk tatt denne gangen av søtingene.
Noen er visst svært glad i å få oppmerksomhet, en som er glad i det er Gurimalla, hun gjør omtrent hva som helst for å få litt oppmerksomhet. Dessuten så elsker hun jo å leke å ha det gøy hun også.

Det var alt, nå har jeg litt mer husarbeid å ta meg til, blant annet å vaske opp, æsj altså jeg hater det! Ha en fantastisk flott dag videre da dere:)

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits