LESEKVELD

God kveld, nå er det noen dager siden sist jeg skrev noe her, har ikke hatt noe spennende å skrive om, og har heller ikke fått tatt noen nye bilder som jeg kan legge ut heller. Jeg har egentlig bare vært sammen med kjæresten hele uka, vært i Bodø en snar tur og egentlig bare sett film hver dag siden vi har tenkt å se alle Harry Potter filmene mens han er hjemme, nå er han ikke hos meg så jeg er alene men på søndag er han tilbake igjen og det gleder jeg meg til.

I kveld tenkter jeg at jeg skal sette meg ned under dyna å lese videre i Ringenes herre, jeg har ikke fått lest noe siden sist søndag og slik kan jeg ikke fortsette, jeg bare må lese i dag, dessuten har jeg forsåvidt ikke så veldig mye annet å ta meg til, jeg kunne jo gå ut å gå meg en tur i skogen men akkurat i dag er jeg veldig giddalaus, jeg har lite lyst til å gjøre annet enn å lese å se film.

 

I morgen blir det kanskje en tur til Bodø, har nemlig plan om å kjøpe meg en ny sekk siden den jeg har er på tide å skifte ut, så kanskje jeg kjøper litt annet også, får se hva jeg kan finne på. Nå skal jeg kose meg med denne fantastiske boka mi, snakkes om ikke så alt for lenge da dere. Ha en fantastisk helg folkens:)

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits