POTETOPPTAKING OG SAUEKOS

God morgen folkens, været i dag er jo bare helt nydelig, det kjipe med dagen er at jeg er forkjøla og har litt feber, men ut skal jeg! I går var vi hos mormor og morfar en tur å hjalp til å ta opp litt potet, regner med vi gjør det samme i dag. Etter vi hadde tatt opp 15 bøtter potet, gikk jeg og mamma å hilsa på sauene. Det var egentlig utrolig koselig å ta opp potet i går, for sauene gikk ved siden av oss hele tiden å beita, og lyden av bjellene deres er så nydelig. Jeg tok noen pauser av og til, og da gikk jeg bare å kosa med sauene.

Jeg gikk rundt å hilsa på alle sauene, elsker å ta meg god tid til dem i stedet for bare å se på dem å fly forbi dem. Uansett så fikk jeg tatt noen bilder av sauene i går kveld, det begynte å bli litt mørkt da jeg tok bildene så de er ikke verdens beste bilder, men noen bilder er vel gjerne bedre enn ingen bilder i det hele tatt. Her har dere bildene.


Her ligger Rose mor å slapper av bare, i fjor høst var hun så uheldig at hun mista sin søster Lykke i fjøsen, stakkars! Rose er så vakker hun!


Bambi min <3


Dette er vel en av de sauene jeg har lagt ut minst bilder av, nemlig Misty. Hun er utrolig kosen men hver gang jeg tar opp kameraet så er hun så nært at det er umulig å få tatt bilder av henne, som oftest ender det opp med bilder av nesen hennes. Jeg elsker henne så mye.


Min kjære Bambi, jeg elsker denne sauen og hun elsker nok meg hun også.


Lille søte Magnus, jeg er så glad i denne lille tassen og det er kjæresten min også, tror han falt pladask for Magnus, og det er jo helt forståelig, han er jo så nusselig og kosen av seg.


Pippi er så søt hun, det er sjeldent jeg klarer å ta bilde av henne uten at hun har munnen åpen, men av og til går det an å få tatt fine bilder av denne snuppa også!


Denne gjengen ser virkelig ut til å stortrives sammen, de er så søte så!


Hoppetussa mi! Hun blir bare mer og mer lik sin egen mor, Fyrda!


Lillegrå og sønnen ligger bare å nyter det flotte kveldsværet. Sjekk de hornene da, tøffing!


Snuppa mi, Mbæ!


Her ligger Lita sammen med sønnen sin Conradi, nydelig!


Silkesvart, hun er bare så vanvittig nydelig.


Her ligger Søster sitt saulam, hun har faktisk samme nr som moren selv har, 53!


Tulla, hun er virkelig nydelig. Jeg syns så synd i henne for at hun mista ene lammet sitt på fjell i sommer.

Jeg skal prøve å få tatt enda flere bilder i dag, skal også prøve å få tatt bildene når det er lysere så de blir bedre. Nå skal jeg lage meg en stor og varm kopp te, sette meg under dyna å se videre på Orange is the new black mens jeg tegner litt i Wreck this journal boka mi, kan hende jeg finner på å øve meg litt på Halloween sminke i dag også siden det ikke er så lenge til det er Halloween, dessuten elsker jeg å holde på med teater sminke, skriver nok om det på bloggen en gang senere også. Men nå skal jeg slappe av å prøve å få varmen i meg. Ha en flott dag videre da dere :)

 

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits