KOSEKLUMPENE MINE

Heisann dere, i går var jeg og mamma hos mormor og morfar å hjalp til med å få opp de siste restene av poteten. Da vi var ferdige med det gikk jeg og mamma å hilsa på sauene. Første sauen vi traff på var Misty og hun er alltid veldig gira på å få oppmerksomhet, så det var i grunn veldig vanskelig å komme oss bort fra henne å prøve å komme til noen av de andre sauene. De hadde søkt tilflukt i skogen for å prøve å komme seg unna innsektene, noen av sauene hadde til og med lagt seg inn under noen einerbusker. Jeg fikk tatt ganske mange flotte bilder av sauene i går og her har dere bildene.


Dette er vel det vi kan kalle for en staskar, sjekk så vakker han er og se de nydelige hornene han har fått, virkelig en kjekkas dette her.


Misty sin lille vær, lå bare her å slappa av å gadd så vidt å flytte på seg da mor selv begynte å følge etter oss, han kom nå etter hvert etter oss han også.


Fryda, hun er nok sjeleglad for at resten av flokken endelig er kommet hjem fra fjellet, etter at hun har gått alene hjemme i hele sommer. Kan nesten se at hun smiler litt.


Tullemor på utkikk etter de uskikkelige lammene hennes.


Denne snuppa her så ikke ut til å ha det så alt for travelt med å komme seg på bena når vi kom for å hilse på, hun ville heller bare ligge å slappe av under einerbuska si. Søta.


Lille Magnus har ingenting i mot å få litt kos han, han setter veldig stor pris på det.


Han elsker klemmer også, og det gjør jeg også, og så elsker jeg Magnus min<3


Vesle Magnus gutten min.


Kåre er virkelig en staskar han, han elsker å få oppmerksomhet og kos og sier ikke nei takk til at vi bruker hele dagen på bare å gi han kos.


Misty og Herr Horn har funnet seg en flott plass å ligge på for å unngå knotten.


Misty jenta mi<3


Bambi syntes at knotten var veldig plagsom så hun prøve å søke ly i einerbuskene. Fine snuppa mi<3


Pippi er litt av en uskikkelig sau, i går fant hun nemlig på at hun skulle ta seg en tur i hagen å spise på blomstene og gulrøttene til mormor og morfar, hun er visst nok tilgitt uansett, hun er virkelig en nydelig sau og så er hun veldig kosen av seg.


Her ligger Phillip min å slapper av å nyter livet<3

Det var alle bildene, neste innlegg kommer enten til å bli noen nye landskapsbilder, eller ett innlegg om boken Wreck this jorunal, eller så blir det et innlegg om Halloween sminke, får se hva jeg er i humør til å legge ut. Nå skal jeg hoppe i dusjen, å deretter sette meg ned til å lese videre i Ringens herre, har ikke mye igjen før jeg er ferdig med andre boka. Gleder meg til å begynne på tredje boka da. Ha en flott dag videre da dere, så ses vi igjen om ikke så alt for lenge.

Follow

Én kommentar

Cathrine Nilsen

24.09.2015 kl.12:16

Åh, så fine!

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits