BILDER FRA LANGVATNET

God morgen dere. Jeg sitter her i stua, har pakka meg så godt inn i dyna som overhode mulig, jeg fryser som bare fanden og uansett hvor mye te eller kaffe jeg drikker, blir jeg ikke varm, er vel gjerne slik det er å være forkjøla, uansett så klarer jeg meg. I går var jeg, mamma og tante en tur oppe med Langvatnet å gikk en daffetur, været var flott og det var så varmt og stille. Det er egentlig sjeldent jeg syns det er fint å være med Langvatnet, kan hende fordi det ligger rett under Skånlandsfjellet, jeg er ikke sikker men akkurat i går kveld syns jeg det var veldig fint å være der oppe.
Det var alle bildene for i dag, nå skal jeg sette meg ned å prøve å bli ferdig med Ringenes herre- To tårn, har 5 kapitler igjen så er jeg ferdig og kan begynne på siste boka. Håper dere liker bildene mine, ha en flott dag videre folkens:)

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits