BEGYNT PÅ SISTE BOKA

God morgen dere, hvis ikke i dag er dagen der været er passende for å sitte inne hele dagen å lese så vet ikke jeg hva som er kvalifisert til lesevær, jeg mener bestemt at dette er perfekt vær til å være inne å lese i. Endelig, og ja jeg sier  ENDELIG, er jeg ferdig med Ringenes herre To tårn, det har gått veldig sakte å lese andre boka, første boka var jeg ferdig med på et blunk mens andre boka har jeg liksom ikke helt tatt meg tid til å lese i hver dag, jeg har også bare blitt veldig fort sliten av å lese og i stedet for å lese ferdig et kapittel hver dag, har jeg heller lagt boka fra meg og sett Orange is the new Black på Netflix, noe jeg faktisk sterkt anbefaler dere å se. Vet dere forresten om en bra serie jeg kan begynne å se på nå som jeg er ferdig med OITNB? Legg gjerne igjen en kommentar å gi meg tips!

Jeg har nå begynt på siste boka i Ringens herre trilogien: Atter en konge, jeg tror faktisk at dette må være den beste av de tre, i går kveld leste jeg ikke mindre enn 4 kapitler, så nå når jeg har skrevet ferdig innlegget skal jeg begynne på kapittel 6. Planen er å lese til jeg skal begynne på kapittel 1 i 6 bok i Atter en konge. Bøkene er nemlig delt opp slik at i en bok er det 2 bøker, 1 bok består av 10 kapittel. Så da er det egentlig bare å sette meg ned til å lese så jeg får gjort det jeg har i tankene.Jeg har faktisk ikke så veldig mye igjen av siste boka nå, to dager til så er jeg ferdig om jeg fortsetter å lese 5 kapittel hver dag, det betyr at jeg må kjøpe et par nye bøker når jeg skal til Bodø neste gang, jeg har tenkt å kjøpe Paper Towns av John Green, og en til bok må jeg også kjøpe men jeg vet ikke hvilken, om du har et tips så legg det igjen i kommentarfeltet, det blir jeg glad for! Nå skal jeg kaste meg rundt å begynne å lese! Ha en flott dag videre da dere så ses vi igjen om ikke så lenge ♥ 

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits