1 HELT ÅR SAMMEN

31 556 926 sekunder, 525 948,766 minutter og 8 765,81277 timer har vi vært sammen, sekunder ble til minutter og minutter ble til timer, og de 8 765,81277 timene ble til 1 år, alle disse timene har gått helt siden 10. Oktober 2014 da vi ble sammen. Året har nærmest fløyet forbi oss, og det er helt vanvittig å tenke på at akkurat nå i dag har vi vært kjærester i 1 helt år. For meg er det nærmest helt ufattelig at jeg faktisk endte opp sammen med den kjekke gutten med det lange sorte håret og de gråblå øynene som gikk i klasse med broren min, men jeg elsker at jeg gjorde det.


I løpet av hele dette året har vi lært hverandre å kjenne, vi kjenner de sterke sidene og de svake sidene våre, vi kjenner hverandres mørkeste og dypeste hemmeligheter, og vi holder dem godt skjult for andre. Vi vet nok ganske sikkert ikke alt om hverandre, for det er stadig nytt å lære om den man elsker så høyt. Jeg ser på oss som verdens sterkeste kjærestepar, fordi han er 21,8 mil unna meg og likevell etter 1 år er vi sammen, selv om avstanden av og til kan være et mareritt er den med på å gjøre forholdet vårt sterkere.

Jeg visste ikke at det var mulig å elske noen så høyt som jeg elsker han, han er min aller beste venn og uten han føler jeg meg nesten helt fortapt, det skremmer meg av og til hvor mye jeg trenger han, hvor mye han har å si for at jeg har det bra. Det føler bare så vanvittig godt å ha noen å snakke med, å ha noen å være sammen med som holder i hånden min og holder rundt meg.

Han gjør meg så utrolig lykkelig, uansett hvor trist og ulykkelig jeg enn måtte være så klarer han alltid å få meg i godt humør. Jeg elsker at vi har det så godt sammen og er åpen om alt, absolutt alt, med hverandre. Jeg kjenner meg så komfortabel og avslappa rundt han, jeg er meg selv til en hver tid. 

Jeg er evig takknemlig for at han er min, i mine øyne er han en verdifull og dyrebar skatt, en skatt jeg alltid vil sette pris på og elske. One year down, forever to go baby<3 Du min kjære Inge, du må aldri glemme at du er min engel, du er min beste venn og du er verdens beste kjæreste, du gjør livet mitt så fantastisk, og jeg gleder meg til å ha hele livet mitt sammen med deg, kjære prinsen min.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits