BØKER JEG VIL LESE I 2016

Heisann dere, nå er det igjen lenge siden sist gang jeg skrev på bloggen min, jeg har rett og slett vært veldig opptatt og ikke hatt tid til å sette meg ned til å skrive, så har jeg ikke hatt noe å skrive om heller, jeg lover å bli flinkere til å skrive, det er jo tross alt derfor jeg har bloggen min. Jeg er i Kjøpsvik på besøk hos kjæresten min, jeg elsker rett og slett å være her, er så godt å bare være meg og han. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder fra Kjøpsvik så jeg kan legge ut her å dele med dere, men i dag tenkte jeg å skrive om alle bøkene jeg vil lese i 2016.

Hvis dere har fulgt med på bloggen min tidligere så vet dere at jeg elsker å lese, det har jeg alltid gjort og kommer alltid til å gjøre. En ting jeg ønsker å ha i huset mitt er å ha en svær bokhylle fylt med mange 1000 bøker, og det tror jeg nok at jeg skal klare å få til. En bokhylle er noe jeg kan begynne å trenge nå, for nå har jeg en del bøker som ligger å slenger rundt på rommet mitt.Jeg er ferdig med Ringenes herre trilogien nå, og har også lest Paper towns av John Green, for øyeblikket holder jeg på å leser Eleanor & Park av Rainbow Rowell, må si hun er en fantastisk forfatter, jeg kommer nok til å skrive om både Paper Towns og Eleanor & Park når jeg får tid til det. Her er en liste over alle bøkene jeg vil lese i 2016:

-The Mortal Instruments serien: City of Bones, City of Ashes, City of Glass, City of Fallen Angels, City of Lost Souls og City og Heavenly Fire av Cassandra Clare.

-The Infernal Devices serien: Clockwork Angel, Clockwork Prince og Clockwork Princess av Cassandra Clare.

-Looking For Alaska av John Green

-Divergent trilogien: Divergent, Insurgent og Allegiant og Four av Veronica Roth

-Finding Audrey av Sophie Kinsella

-The Book Thief av Markus Zusak.

-Percy Jackson and the Olympians serien: The Lightning Thief, The Sea of Monsters, The Titan's Curse, The Battle of the Labyrinth og The Last Olympian av Rick Riordan.

-The Hunger Games triologien: The Hunger Games, Catching Fire og Mockingjay av Suzanna Collins.

-Mara Dyer Trilogien: The Unbecoming of Mara Dyer, The Evolution of Mara Dyer og The Retribution of Mara Dyer av Michelle Hodkin.

-Shatter Me Trilogien: Shatter me, Unravel Me og Ignite Me av Tahereh Mafi.

-The Lunar Chronicles: Cinder, Scarlet, Cress, Fairest og Winter av Marissa Meyer.

-The Host av Stephenie Meyer.

-Ruby Red Trilogien: Ruby Red, Sapphire Blue og Emerald Green av Kerstin Gier.

-Let it Snow av John Green.

-Harry Potter and the Philosopher's Stone

-Harry Potter and the Chamber of Secrets

-Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

-Harry Potter and the Goblet of Fire

-Harry Potter and the Order of the Phoenix

-Harry Potter and the Half-Blood Prince

-Harry Potter and the Deathly Hollows av J.K. Rowling. ( Harry Potter serien har jeg allerede nå bestemt at jeg skal lese på engelsk og ikke norsk, føler nesten at jeg leser lettere engelsk, kanskje dette blir neste serie jeg skal lese?)

-The Sisterhood of the Travelling Pants serien: The Sisterhood of the Travelling Pants, The Second Summer of the Sisterhood, Girls in Pants: The Third Summer of the Sisterhood, Forever in Blue: The Fourth Summer of the Sisterhood og Sisterhood Everlasting av Ann Brashares.

-The 5th Wave av Rick Yancey.

-Caster Chronicles: Beautiful Creatures, Beautiful Darkness, Beautiful Chaos og Beautiful Redemption av Kami Gracia og Margaret Stohl. 

-Vampire Academy serien: Vampire Academy, Frostbite, Shadow Kiss, Blood Promise, Spirit Bound og Last Sacrifice av Richelle Mead.

-The Maze Runner serien: The Maze Runner, The Scorch Trials, The Death Cure, The Kill Order og The Fever Code av James Dashner.

-We Were Liars av E. Lockhart.

-Yes Please av Amy Poehler.

Inntill nå er dette den lange listen min over bøker jeg har lyst til å lese i løpet av neste år, jeg tviler nok på at jeg får tid til å lese alle disse bøkene i løpet av 2016, men jeg skal lese Harry Potter serien og så får vi se hvilke andre bøker jeg får tid til å lese i løpet av neste år. Det er tross alt snakk 70 bøker til sammen alt dette. Uansett om jeg ikke får lese alle disse bøkene i løpet av 2016 så er dette bøker jeg skal ha i bokhylla mi og kommer til å kjøpe dem ved en senere anledning.

Nå skal jeg sette på litt musikk å sette meg ned til å lese, været er så nydelig i dag så jeg håper virkelig at vi kan gå en tur ut mens det enda er lyst så jeg kan få tatt noen bilder å legge ut her. Snakkes om ikke så alt for lenge da dere. Ha en flott dag videre:)

Follow

Én kommentar

Henrik

15.11.2015 kl.12:47

Leser selv Paper Towns av John Green nå. Han er en fantastisk skribent! Ha en god søndag :-)

Les gjerne innlegget mitt om hva jeg mener vi alle kan bidra med, for å gjøre det norske samfunnet og verden til et bedre sted, etter den grusomme terroraksjonen i Paris, fredag - på bloggen min! <3

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits