GODT NYTTÅR

God kveld alle sammen. Tenk at om ikke så alt for lenge nå så går vi inn i et nytt år, helt utrolig hvor fort tiden har gått, har fløyet forbi jo. Jeg har hatt et flott og fantastisk år med mange gleder men også en del triste stunder og sorger, men jeg fokuserer på det som er godt i stedet for det som er vondt. Jeg har opplevd så mye morsomt og spennende og møtt så mange flotte mennesker og en viktig ting for meg selv er at jeg føler at jeg har blitt sterkere som person, det som en gang var så veldig vanskelig er ikke lenger like vanskelig for meg, og jeg tørr mer nå enn jeg noen sinne har gjort, og det er jeg stolt over, alt går bare fremover.

Jeg krysser fingrene og håper at det nye året blir like flott og fantastisk som 2015 har vært, jeg har mange ting jeg gleder meg til, blant annet Havnedagan, og andre festligheter og så gleder jeg meg til alle flotte stunder sammen med venner og familie og alt slikt, det blir et flott år. Jeg gleder meg også til jeg skal begynne å lese Harry Potter bøkerne som jeg nå har bestilt og venter på å få, satser på jeg får dem til helga.

Har ikke noe bedre bilde å legge ut nå for øyeblikket, men dette bildet er bare vakkert, se den kjærligheten Lykke viser meg da, og sjekk det trynet mitt, jeg savner min kjære Lykke, jeg tenker på henne hver eneste dag, og håper hun har det godt hvorenn hun nå befinner seg.

Jeg gleder meg masse til i kveld, det blåser en god del her nå, men det spiller ingen rolle, jeg skal ut å se på når folket skal fyre opp en del raktetter, og jeg SKAL gjøre mitt absolutt beste på å få tatt noen flotte bilder av showet så jeg kan legge ut bilder her til dere. Alt er klappet og klart for å gjøre dette nå. Nå sitter vi bare her å venter på at klokka skal bli så mye at vi skal gå ut, men før jeg går ut skal jeg lage meg en varm kopp kaffe å rett å slett bare slappe helt av.

Ønsker dere alle sammen et fantastisk godt nyttår, og håper dere får mange flotte gleder og mange flotte stunder med masse kjærlighet og lykke i det nye året som kommer. Krysser fingrer og tær for at dette året blir et flott år for oss alle sammen. Ha en flott kveld og en fantastisk fin feiring i kveld da folkens så blogges vi senere i det nye året  

Follow

Én kommentar

Irene Jakobsen

01.01.2016 kl.19:14

Godt Nyttår Tone ❤️ Du e ei flott og sterk jente som eg e stolt over å kall svigerdatter ❤️ Masse klæmma ❤️

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits