HARRY POTTER BØKERNE

Jeg har endelig fått det jeg har ventet så lenge på, eller lenge er vel å ta sterkt i, men jeg har ventet en liten stundt på det nå, jeg har nemlig fått Harry Potter bøkerne jeg bestillte rett etter jul, jeg fikk dem egentlig ganske fort, tok ca en uke så hadde jeg fått dem levert på døra. Jeg er virkelig kjempe glad for at jeg endelig har dem, jeg har allerede begynt å lese Harry Potter and the Philosopher's Stone. Jeg har kommet til kapittel 5 og skal være helt ærlig å si at jeg syns allerede dette er en flott bok, hun skriver så fantastisk flott og jeg blir så trekt inn i boka.

Jeg skal ikke skrive så detaljert et innlegg om bøkerne, men jeg tenkte det kunne være greit med en liten update på hvordan det går med lesinga mi. Jeg ser litt for meg at jeg kommer til å lese første boka veldig fort siden den ligger på ca 330 sider, jeg skal prøve å ikke lese de så fort, skal prøve å heller spare litt sånn at jeg har litt lesestoff til værtfall høsten. Det er tross alt 7 bøker og det vil nok ta meg en stund å lese alle sammen. Jeg leser egentlig utrolig fort men som sagt så skal jeg prøve å ikke gjøre det, bare ta det helt rolig. Slik ser forresten bøkerne ut:

Her er alle bøkene i boksen, boksen de ligger i er forresten utrolig søt og nydelig, men bokcoverne er mye vakrere enn boksen de kom i. De jeg har kjøpt er ikke med de orginale bokcoverne, tror de er sånn limited edition, mulig jeg tar feil på akkurat dette, men grunnen til at jeg valgt disse er for at de er så nydelige å se på.


Her er Harry Potter and the Philosopher's Stone. Gygrid er nesten litt småskummel på coveret her.


Harry Potter and the Chamber of Secrets. Syns filmen var så bra så da er nok boka enda bedre.


Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, fy flate dette coveret er jeg virkelig forelska i, det er rett og slett nydelig.


Harry Potter and the Goblet of Fire.


Harry Potter and the Order of the Phoenix, dette er boka jeg gleder meg aller mest til å lese. Alle som har lest disse bøkerne sier at dette er den beste, vi får se hva jeg syns etter å ha lest den.


Skjønner du hvorfor jeg gleder meg til å lese denne boka? For et monster dette er da!


Harry Potter and the Half-Blood Prince, dette var min favoritt av alle filmene, så da er nok boka helt fantastisk den også.


Harry Potter and the Deathly Hallows, siste boka og jeg gleder meg til å lese den som alle de andre også.

Jeg har ikke peiling på hvor lang tid jeg blir å bruke på å lese disse 7 bøkerne men en ting er sikkert at jeg gleder meg til å få lese alle disse flotte bøkerne. Jeg skal bruke kvelden på å fortsette å lese videre i første boka, for det er virkelig spennende det som skjer.

I morgen tenkte jeg at jeg i det minste skal gjøre et forsøk på å få tatt noen bilder å lagt ut her, jeg kan ikke love noe siden jeg skal bort i morgen, men skal prøve å se om jeg får tid til det, hvis ikke så blir det på søndag. Nå skal jeg bare sette meg ned å slappe helt av å lese videre i boka mi. Vi ses igjen om ikke så alt for lenge♥ 

Follow

2 kommentarer

sabrinah

08.01.2016 kl.18:23

Har faktisk ikke lest noen av de, og heller ikke sett filmene - henger visst litt etter, hehe. Håper du får en fantastisk Fredag, og god helg! <3 Besøk også gjerne min blogg! :D

Iselin Renée

08.01.2016 kl.20:52

Så fin samling :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits