BILDER FRA VALNESVATNET

Da var det mandag igjen da, jeg sitter her i stua forran ovnen og prøver å få varmen i meg. Har laga meg en kjempe diger kopp med varm blåbær te, spiser litt toast fordi jeg rett og slett ikke har noe særlig lyst på noe annet. Pus syns nok også det er litt kaldt siden han ligger her forran ovnen han også, han ser stadig vekk på meg, sikkert for å prøve å smiske til seg det jeg spiser.

I går var jeg og mamma en tur med Valnes igjen, det var egentlig ganske lite folk som var der oppe, i forhold til hva det bruker å være på denne tiden, men regner med folk er redde for at isen ikke er tykk nok, men den er trygg å  gå på nå. Jeg tok med meg kameraet opp dit å prøve mitt beste på å få tatt noen fine bilder, synd vi dro så tidlig hjem for hadde vi vært der lengre hadde lyset blitt mye finere og jeg hadde fått tatt finere bilder. Satser på flere turer opp dit sånn at jeg kan få tatt flere bilder.Det var alle bildene for denne gangen, håper dere liker dem. Jeg skal prøve å få tatt flere bilder av den nydelige naturen vår nå fremover. Beklager at jeg ikke har lagt ut så mange sånne bilder i det siste, jeg har bare fokusert på en del andre ting først, men nå tror jeg at jeg skal klare å få tatt flere bilder, og så har jeg en del andre innlegg planlagt så på tirsdag eller onsdag kommer jeg nok til å legge ut et nytt innlegg.

Dere får ha en flott mandag videre da dere, så blogges vi snart igjen.

♥ 

Follow

Én kommentar

Iselin Renée

18.01.2016 kl.11:29

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits