INTO THE WOODS

God kveld søtinger. I dag syns jeg været var alt for nydelig til å sitte inne i, fristelsen ble for stor og jeg bare måtte komme meg ut og få gå en tur i skogen. Jeg tror verden må være det vi kaller paradiset, for det er virkelig det verden er, et flott paradis. Jeg mener det er så mye flott å se ute, det er liksom så mye nydelig å oppdage. Jeg føler nesten at jeg burde skamme meg de gangene jeg sitter inne når været er så flott som det har vært i dag, heldigvis skammer jeg meg ikke nå for jeg har vært ute og jeg storkosa meg, bare meg, helt alene i skogen, og det liker jeg.

Jeg gikk bare en liten tur, men selv om turen var kort så syns jeg den var like fin som en lang tur. Jeg gikk ikke en gang langt før jeg traff på mikkel rev, ikke mindre en to stykker, som så ut til å storkose seg i snøen. De var litt for langt unna til at jeg kunne få tatt bilder av dem, men bare den opplevelsen å se dem var flott og jeg angrer jo ikke et sekund på at jeg kledde på meg å gikk ut.

Jeg tok egentlig ganske mange bilder, men jeg vil ikke legge ut dårlige bilder her så jeg har valgt ut de jeg syns var fineste, så her er bildene jeg tok i dag. Håper dere liker dem, gøy med tilbakemelding også.

Det var alle bildene for denne gangen, det kan hende om jeg får tid til det i morgen at jeg legger ut en ny sminke look her, håper jeg får tid til det, for jeg har virkelig noe spennende i tankene mine nå. Det er nordlys nå, så kan hende om det blir mye mer at jeg kler på meg å går ut å prøve å ta noen bilder av det, har allerede mange nordlys bilder, men dessverre ligger de på pcen min som jeg ikke kan slå på, trenger litt hjelp med den.

Nå skal jeg slappe av å kanskje lese et kapittel til i første Harry Potter boka, nå har jeg tre kapittel igjen og tipper nok jeg er ferdig med den boka innen denne uka er over, skal prøve å holde litt igjen på lesinga så jeg ikke blir så super fort ferdig, synd det er så spennende at jeg nesten ikke klarer å la være å lese. Håper dere liker bildene jeg har lagt ut, husk at jeg syns det er utrolig fint å få tilbakemelding på bildene jeg tar, det setter jeg stor pris på. Husk å følge meg på Instagram og Facebook, linken til sidene finner dere over headeren.

Ha en fortsatt flott og fantastisk onsdags kveld da dere, blogges om ikke så lenge da.

Follow

Én kommentar

lisarorvik

20.01.2016 kl.17:31

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits