SURPRISE NORDLYS

I går kveld klarte jeg ikke å bli sittende inne, været ble så fint, helt skyfri himmel og månen lyste og stjernene blinka så vakkert, jeg bare måtte ut. Jeg tok kameraet med meg ut å begynte å ta bilder av både alt og ingenting egentlig, jeg ville bare prøve meg frem å utforske alle mulige innstillinger på kameraet mitt, syns det er gøy å prøve å leke litt med aparatet, lære å kjenne det mer enn jeg allerede gjør. Først tok jeg bilder av utsikten fra huset vårt, vi bor så høyt oppe at vi ser så mye av bygda, det fineste med å bo her er jo at vi ser de nydelige fjellene, og det var det jeg prøvde å sette fokus på å få tatt bilder av, fikk noen fine bilder men skal spare de bildene til en annen gang.

Mens jeg var ute å tok bilder så plutselig fikk jeg en skikkelig overraskelse, hele himmelen ble fylt med nydelig nordlys, jeg angrer på at jeg ikke gikk i skogen å allerede var oppe i høyden når det ble nordlys for da hadde jeg virkelig fått tatt noen flotte bilder da. Jeg var bare utenfor huset og det er så absolutt ingen ideell plass å være på når man skal ta nordlys bilder, men selv om jeg ikke fikk tatt perfekte bilder denne gangen så tenkte jeg at det kunne være fint å legge ut de få bildene jeg rakk å ta før det forsvant igjen. Bildene er ikke helt perfekt, de er litt uklare men likevell syns jeg nordlyset var fint.
Dette bilde er ikke så bra, men jeg ville bare vise dere at det var utrolig mye nordlys i går kveld.

Igjen, så er bildene veldig uklare, men bedre med noen uklare bilder enn ingen bilder, right? Jeg er skikkelig perfeksjonist så det er litt greit for min egen del at jeg venner meg til at jeg faktisk kan dele bilder med dere som ikke er perfekte. Håper virkelig at det blir like fint vær i kveld som det var i går, skal gå i skogen da å prøve å komme meg opp i høyden så jeg får mulighet til å ta bedre bilder, om det bare blir overskyet går jeg neppe, men blir det fint da kan du være sikker på at jeg er ute i skogen å prøver å ta bilder.

Ha en fortsatt flott og fantastisk lørdag da dere, så ses vi igjen om ikke så lenge.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits