SOMMER PÅ FJELLET

Jeg sitter her i kjøkkenet og koser meg med en kopp kaffe å tenker tilbake på de flotte stundene vi har hatt på fjellet om sommerne, det er virkelig den mest triveligste tiden som finnes. Jeg er glad i våren, høsten og vinteren, men jeg skal helt ærlig innrømme at jeg elsker sommeren mer enn de andre årstidene, det er vel gjerne sånn med flere der ute også, jeg for min del liker ikke sommeren fordi jeg kan ligge å bare sole meg hele dagen lang, men fordi jeg kan være sammen med sauene på fjellet, det er det jeg elsker med sommeren.

Det er så koselig, har så mange flotte minner fra sommerne vi har brukt på fjellet sammen med sauene. Du kan si hva du vil, men det er dette som virkelig er det jeg kaller en ekte sommerferie. Jeg har så klart lyst til å reise rundt i verden til varme strøk og oppdage andre deler av jorden, men jeg elsker fjellene her hjemme så mye, og sauene. De betyr så mye for meg.

Jeg sitter nå her å ser igjennom gamle mobil bilder og kamera bilder fra sommerne våre på fjellet, og det er så mange søte bilder av sauene så jeg tenkte bare at jeg måtte dele dem med dere i dag, selv om jeg allerede har skrevet et innlegg tidligere i dag. Jeg blir nesten dårlig når jeg ser disse bildene, jeg får så lyst til å spole tilbake tiden så jeg kan få være mer sammen med disse nydelige skapningene.


Phillip min, selv om han ikke er her mer så elsker jeg han fremdeles like mye som jeg alltid har gjort, denne væren var helt spesiell. Jeg kunne sette meg ned sånn som her på bildet, klappe noen ganger på bakken og han ville lagt seg med en gang uten å nøle. Jeg elsker han, og dette er et av mine favoritt bilder fra fjorårest fjelltur.


Frida mi, hun er bare nydelig og uansett når jeg tar bilde av henne så er hun så utrolig søt, skulle tro hun visste at jeg tok bilder av henne. Vakker ikke sant?Rose, hun er så søt altså.


Lita mi, lita er hun men hun har jammen store lam, og lita skal snart lamme hun, det gleder jeg meg masse til.


Her står gjengen å gnasker på en salt stein, viktig viktig!


Phillip gutten min prøvde seg stadig vekk på de pene søyene, selvsagt var de slettes ikke interessert, men så er det jo lov å prøve. ;)


Her er nydelige Gurimalla, eller som vi har begynt å kalle henne Guri. Lille frøken Guri er bare nydelig, elsker at hun hele tiden var så oppmerksomhetssyk at hun måtte finne på sprell for at vi skulle gi henne oppmerksomhet, et eksempel er jo at hun hoppa opp på ryggen min. Tøysesau.


Frida igjen, se på dette da så herlig, ikke sant?

Jeg tror jeg skal prøve å få lagt bilder ut av de nydelige sauene litt oftere, er litt vanskelig å ta bilder av dem i fjøsen, men jeg skal gjøre mitt aller beste for å få tatt flere bilder. Har du forslag til ting jeg kan skrive om på bloggen min så legg igjen en kommentar da vel. Husk at du kan følge meg på Instagram og husk at du kan følge facebook siden min her.

Ha en fortsatt fantastisk flott mandags kveld da søtinger.

Follow

2 kommentarer

Snippen

25.01.2016 kl.18:35

Åh, så idyllisk :D Håper du har hatt en flott dag og får en fin kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Anette

25.01.2016 kl.19:36

Åh, så koselige bilder <3

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits