30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- BREAKFAST

Dag nr. 2 av foto utfordringen var faktisk litt vanskeligere enn gårdagens, i dag måtte jeg ta bilder av frokosten min. Jeg kunne nok ha lagd noe utrolig godt til frokost, noe som hadde vært finere å tatt bilde av men nei, min frokost var så enkelt som man får det: polarbrød med hvitost og paprika. Jeg liker slettes ikke å ta bilder av mat, jeg syns det er ganske kjedelig, jeg foretrekker å fotografere andre ting, så dagens bilde er nok ikke så særlig bra men likevell så har jeg i det minste gjort dagens utfordring, og er fornøyd med det.


I morgen er dagens utfordring å ta bilde av noe jeg elsker, og det kan jo bli en veldig stor utfordring siden jeg ikke en gang skal være hjemme. I morgen reiser jeg nemlig til Kjøpsvik med min kjære, og blir borte i 2 hele uker, jeg både gleder meg og gruer meg, men jeg tror det skal gå bare bra. Jeg skal nå prøve å ha med meg kameraet rundt i Bodø i morgen siden vi blir der en stund, så får jeg prøve å se om jeg kan få tatt noen bilder.

Nå skal jeg pakke ferdig å legge frem klær jeg skal ha på meg i morgen når vi reiser, så skriver jeg nå i morgen kveld når vi er kommet frem. Husk å følge meg på INSTAGRAM og husk at dere også kan følge meg på facebook HER

Ønsker dere en fortsatt flott tirsdags kveld så blogges vi senere.

Follow

4 kommentarer

missmommy.blogg.no

02.02.2016 kl.21:42

Jeg er veldig glad i bilder av mat:) inspirerende ! Og dette så Jo veldig godt ut:) ha en god kveld:)

Tone-Lise

02.02.2016 kl.21:44

missmommy.blogg.no: Hyggelig, ha en god kveld selv :)

lisarorvik

02.02.2016 kl.21:43

Dette å godt ut :)

missmommy.blogg.no

02.02.2016 kl.22:00

;)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits