30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- BLACK & WHITE

Det er torsdag og det betyr at det er dag 4 av fotografi utfordringen min, dagens utfordring er svart/hvit fotografering, her er det jo mye jeg kan velge å vrake mellom. Jeg kan jo til og med gjøre det på flere måter, selve bildet behøver slettes ikke å være i svart og hvitt, jeg kan velge å ta bilder av noe som er svart og hvitt. Her har jeg blitt nødt til å tenke nøye igjennom hva jeg vil gjøre, og jeg har nå brukt hele dagen på å ta bilder å jobbe med dagens innlegg, men til slutt fant jeg jo ut nøyaktig hva jeg skulle ta bilde av, nemlig nydelige Kjøpsvik.Jeg kunne nok tatt et mye bedre bilde men jeg fikk liksom ikke helt til å finne det perfekte motivet, motivet jeg lette etter ville ikke dukke opp før senere på kvelden, nemlig den søte kattepusen som er her i Kjøpsvik, vi traff den søte katten i kveld da vi gikk en liten tur, men som vanlig hadde jeg ikke med meg kameraet akkurat da, jeg hadde en så god ide så da er det jo typisk at jeg ikke får gjort akkurat det jeg hadde i tankene mine. I morgen tror jeg det blir lettere å ta et flott bilde, blir dagens antrekk da, så vi får se hva jeg finnet ut at jeg skal ha på meg.

Nå skal jeg slappe av med en god og varm kopp med kakao, husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og at dere kan følge Facebook siden til bloggen min HER

Håper dere har en fortsatt flott torsdags kveld så blogges vi senere.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits