30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- COFFEE

God ettermiddag søtinger, min kjære har akkurat gått på jobb og jeg sitter her nå i godstolen å tenkte at jeg skulle kose meg med en god kopp kaffe, mens jeg fortsetter å lese videre i tredje Harry Potter bok, og det passer jo bra, dagens utfordring består nemlig av å ta bilde av kaffekoppen min, og nettopp det har jeg nå gjort, og her er bildet jeg likte best av de bildene jeg tok.Nå skal jeg slappe helt av å lese et eller to kapittel i boka mi, eller flere, det kommer helt an på hvor god boka er, noe jeg håper den virkelig er. Etter jeg er ferdig med å lese så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg har en plan egentlig men om det blir noe av det, det vet jeg ikke enda. Husk å følge med på bloggen i morgen for da fortsetter jeg fotografi utfordringen med å ta bilde fra en høy vinkel, det kan både bli gøy og spennende eller det kan bli frustrerende og kjedelig, det får vi se i morgen, må planlegge mer.

Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og så kan dere også følge Facebook siden til bloggen min HER Dere må gjerne like og dele siden min også, det ville vært kjempe koselig, legg gjerne igjen en kommentar også. Ønsker dere en fortsatt flott dag videre så blogges vi igjen i morgen da dere.

Follow

2 kommentarer

Susanna

09.02.2016 kl.15:13

Mysig bild :)

Iselin Renée

09.02.2016 kl.20:57

Fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits