30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- HIGH ANGEL

God kveld søtinger, i dag har jeg virkelig vært veldig produktiv. Jeg har ikke bare vært på trening sammen med kjæresten min, men jeg har også vaska på kjøkkenet, i stua, i gangen, og på badet og i yttergangen, så nå sitter jeg å drikker en velfortjent kopp med kakao. Det føles veldig godt å ha gjort alt dette, det er så ryddig og pent her nå, så nå skal vi prøve å unngå å rote det til igjen, å prøve å holde det slik som det er nå.

I dag er det dag 10 av fotografi utfordringen min, og i dag er det en vanskelig utfordring, nemlig å ta bilde fra en høy vinkel. Jeg har søkt litt rundt på nettet for å få en idè og det er jo mye jeg kan ta bilder av på denne måten, jeg fant ut at dette var det jeg ville ta bilde av i dag, nemlig meg selv når jeg leser, egentlig så bare jeg satt å leka meg med kameraet og alle innstillingene, var til og med ute å prøvde å få tatt et bra bilde men jeg fikk ikke tatt noe jeg ble fornøyd med så denne gangen blir det dette bildet, siden jeg ikke ble fornøyd med noen andre bilder.Til vanlig sitter jeg jo ikke i trappa å leser, men jeg har gjort det et par ganger, spesielt mens jeg leste til jegerprøven, da satt jeg alltid i trappa eller ute å leste, ikke så komfortabelt egentlig. Jeg har forresten kommet til kapittel 7 i Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, så langt er dette favoritten min, og jeg bare elsker utsiden av boka, kunst!

I morgen blir det litt spennende for da skal jeg ta bilde av hvor jeg sover, og det kan bli gøy å prøve å ta bilde av, håper det blir bra da. Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og så kan dere også følge Facebook siden til bloggen min HER . Nå skal jeg fortsette å lese, skal prøve å komme meg til kapittel 10 i kveld før min kjære kommer hjem fra jobb, får se om jeg kan klare det.

Snakkes i morgen da søtinger.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits