30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- WHERE YOU SLEEP

God ettermiddag søtinger. Dagen min har bestått av å trene skikkelig hardt og å rydde oppe på soverommet å fiksa det sånn at det skulle se fint ut til dagens utfording som altså består av å ta bilde av hvor jeg sover, altså soverommet vårt. Jeg er ganske fornøyd med dette bildet, spesielt fordi jeg virkelig elsker interiør, med dårlig råd er det selvfølgelig ikke så enkelt å pynte å få alt som vi vil, men om vi gjør litt av gangen så får vi det bra til slutt, her er bildet jeg tok. Nå skal jeg gå i gang med å lage middag, dagens middag blir stekt torsk med potet og grønnsaker, det blir skikkelig godt det, gleder meg til å spise og det vet jeg at kjæresten min også gjør. I morgen skal jeg ta bilde av det jeg leser, og det vet jo dere hva er allerede så det blir kanskje ikke så spennende, i det minste kan jeg jo gjøre et forsøk på å ta et spennende bilde av boka da.

Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og så kan dere også følge Facebook siden til bloggen min, jeg legger ut link til alle innleggene mine der, så følg siden min HER 

Ønsker dere en fortsatt flott torsdag videre så blogges vi i morgen, kommer kanskje to innlegg i morgen på bloggen min så følg med da dere.

 

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits