30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- IN YOUR BAG

Heisann søtinger, nå sitter jeg her å venter på at muffinsene jeg nettopp har satt i ovnen skal bli ferdige, og mens de stekes så tenkte jeg at jeg skulle skrive dagens innlegg, å fortsette med denne foto utfordringen min, og dagens utfordring er å ta bilde av hva jeg har i veska mi. Jeg har ingen sånn super søt og nydelig merke veske, jeg har bare en sportsbag jeg kjøpte på H&M for å pakke alt av saker og ting i, og den funker helt greit for meg, den er så mye bruka nå at den har begynt å revne opp, men jeg elsker baggen og planlegger å beholde den så lenge jeg kan før jeg kjøper meg en ny bag eller veske. Uten å skrive så mye mer så skal jeg bare vise dere, her er bildet jeg tok til dagens utfrordring.Her er min bag, og den inneholder følgende: Favoritt parfyme, mobil, headset, sminkemappe, deodorant, bok og fjernkontrollen til kameraet mitt. Ganske innholdsrik må jeg si, er jo ikke alltid jeg har så mye i baggen min men denne gangen var det dette som var i den. I morgen skal jeg ta close-up fotografi, og det kan både bli gøy og ufattelig irriterende om jeg ikke får det til, og det krysser jeg fingrene for at jeg får til.

Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og så kan dere følge Facebook siden til bloggen min HER

Nå er muffinsene mine ferdige så nå skal jeg lage glassuren å pynte dem litt å så skal vi smake å se om de ble gode, gleder meg til å smake. Ønsker dere en fortsatt flott lørdags kveld videre så ses vi igjen om ikke så alt for lenge da søtinger.

Follow

2 kommentarer

Sunniva

13.02.2016 kl.18:01

Nice! :D Fint bilde! <3

Katarina Hansen

13.02.2016 kl.18:20

Så gøy! :-)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits