30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENE- LOW ANGEL

God kveld folkens, i dag har jeg ikke verdens beste dag men fremdeles så fortsetter jeg å fokusere på det gode i hverdagen min, det nytter liksom ikke for meg å bare tenke negativt om meg selv. Alt går fint bare om man selv velger det sånn. I dag har jeg vært på trening, det ble så fullt av folk i hallen i dag at det var rett og slett bare umulig å fokusere på meg selv, men det gikk nå greit.

Dagens fotografi utfordring er å ta bilde fra en lav vinkel og jeg som ikke har vært i helt toppform i dag har ikke gidda å pønska ut noe kreativ måte å gjøre dette på, jeg har bare vært så lei så jeg har gjort det så enkelt som mulig, og jeg har glemt å lade kameraet mitt så jeg måtte bruke mobilen til å ta dagens bilde, jeg er jo egentlig ganske fornøyd med bildet da, syns det ble fint selv om jeg ikke har lagt så særlig mye arbeid i det.

Det var dagens bilder, bestemte meg egentlig ganske hurtig for at det var av rosene jeg ville ta bilder av. Jeg beklager at jeg ikke fant på en mer kreativ og spennende måte å gjennomføre dagens utfordring men slik blir det av og til. Jeg er også ganske sur fordi jeg hadde skrevet et langt innlegg om 5 ting jeg hater og pluttselig ble det innlegget borte, veldig kjipt for jeg har jobba med det innlegget i over en måned nå, og da er det veldig ergelig at det blir fjerna fra innlegg som enda ikke er publisert, jeg er kort sagt forbanna fordi dette har skjedd, og jeg gidder slettes ikke å skrive det innlegget på nytt i nærmeste fremtid.

I morgen består utfordringen av å ta bilde av noe som er rosa og jeg lover dere at jeg skal så absolutt ikke ta bilde av rosene mine igjen, tipper dere begynner å bli lei av å se de nå. Nå er planen min å slappe av, kanskje drikke en pils eller to å spise litt kake, så tenker jeg at jeg kanskje skal ta meg et langt og deilig bad å bare høre på musikk å kose meg. Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og så kan dere også følge og like Facebook siden til bloggen min HER.

Ønsker dere alle en fortsatt flott og fantastisk kveld videre, så blogges vi igjen om ikke så veldig lenge da dere.

Follow

n kommentar

Anette

17.02.2016 kl.21:16

Utrolig fine bilder <3

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskl

Hei, mitt navn er Tone-Lise, fdt 30.03.1994, oppvokst p grd og er vel det man kan kalle en ekte fjsjente. Elsker fotografere og g turer i skog og p fjellet, flg med p bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits