30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- SOMETHING PINK

God kveld folkens, jeg sitter i stua sammen med kjæresten min, vi spiller Sims og koser oss masse, i kveld er min siste dag her i Kjøpsvik før jeg reiser hjem igjen i morgen tidlig. Jeg gleder meg ikke så mye til å sitte i buss i flere foldige timer men jeg gleder meg selvfølgelig til å komme hjem igjen til familien min, jeg har jo vært her i litt over 2 uker nå og jeg begynner virkelig å savne dem. Jeg kommer nok også til å savne å være her i Kjøpsvik hos min kjære, jeg trives så godt her hvor det er bare meg og han.

Dagens fotografi utfordring er vanskelig, jeg skal ta bilde av noe som er rosa og jeg skrev jo i går at jeg lovte dere at jeg ikke skulle ta bilder av de rosa rosene mine, og det har jeg holdt meg langt unna. Jeg har egentlig ikke så mye rosa her for øyeblikket bortsett fra mobilen min som har rosa deksel, en joggebukse og selvfølgelig mine trofaste treningsko, og det er de jeg har tatt bilde av i dag, de er litt utslitte og jeg trenger nok nye sko men poenget er at jeg har tatt bilde av noe som er rosa, right? Oppdrag utført!Baggen er ferdigpakka nå og jeg har tenkt å bare slappe av resten av kvelden, kanskje jeg skal lese litt senere det får vi se på. I morgen blir det i værtfall en dag med mye reising, vi må opp tidlig for å rekke hurtigbåten som går over til Drag, så får vi litt tid i Bodø, hvor vi kan dra å spise en eller annen plass. I morgen består forrresten foto utfordringen av å ta bilde av noe søtt, og det har jeg en god plan for, så vi får se om det blir noe bra av det.

Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og at dere også kan følge Facebook siden til bloggen min HER. Ønsker dere en fortsatt flott dag videre så ses vi igjen i morgen.

Follow

2 kommentarer

Aleksandra

18.02.2016 kl.19:38

h! Sims har jeg ikke spilt p evigheter! Kanskje jeg m begynne igjen, men da blir jeg sikkert klistra fast til pcen flere timer. Haha! Er jo s morsomt :)

Tone-Lise

18.02.2016 kl.19:43

Aleksandra: Haha! Ja det er nok utrolig lett bli frista til spille det mye, er jo vanvittig gy nr man frst gr i gang :D

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskl

Hei, mitt navn er Tone-Lise, fdt 30.03.1994, oppvokst p grd og er vel det man kan kalle en ekte fjsjente. Elsker fotografere og g turer i skog og p fjellet, flg med p bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits