30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- SWEET

God kveld søtinger, da var jeg endelig kommet meg hjem, Baldrian ble så glad at han nekta å gå ned fra fanget mitt, han ville bare ligge å kose med meg, og det er jo veldig koselig, har virkelig savna min lille pus. Etter jeg kom hjem har vi vært på besøk en tur hos mormor og morfar så jeg fikk hilse på dem med en gang jeg kom hjem, så fikk jeg gå i fjøsen å hilse på alle sauene, å kose med de nydelige tre lammene de har fått, det er så herlig med smålam, det blir så mye liv og lek i fjøsen da.

Jeg sitter for øyeblikket i kjøkkenet å spiser stekt elgkjøtt som mamma har laga til, super godt! Dagens fotografi utfordring er at jeg skal ta bilde av noe søtt, og jeg visste med en gang hva jeg ville ta bilde av i dag, nemlig godis så vi gikk rundt i Bodø å tok bilde av godteri, snodig men jeg syns det var litt gøy, og godis er jo søtt så oppdrag utført!

Det var alle bildene for i dag, i morgen skal jeg ta bilde av noen jeg er glad i, får se hvem jeg velger for det er så veldig mange jeg er glad i. Nå skal jeg rett og slett stikke på badet å ordne meg litt, fjerne sminken og alt sånt, så må jeg finne frem klær til i morgen for da skal jeg i bursdag. Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK SIDEN MIN

Blogges i morgen da dere, ønsker dere en fortsatt flott fredags kveld videre.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits