30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- SOMEONE YOU LOVE

Hvis det er noen jeg elsker mer enn ord kan beskrive så er det lille Baldrian min. Jeg fikk han andre året jeg gikk på videregående, onkel hadde satt han i en eske med en rød sløyfe rundt halsen hvor det stod til deg fra oss. Jeg ble helt i 100 for jeg har aldri fått lov til å ha katt, så jeg ble utrolig glad for at jeg faktisk fikk lov til å beholde den søte lille pelsdotten. Baldrian betyr så mye for meg, så mye at jeg har ikke ord som kan forklare hvor mye. Han har gjort livet mitt mye lettere å leve, han gir meg så mye glede med bare å være til stedet, bare det at jeg vet at jeg har en så fantastisk katt som Baldrian gjør meg lykkelig.

Baldrian er en sånn type katt som er en liten djevel, han går fort fra lek til rene alvoret men han lærer fort at det blir feil, og fortsetter å leke. Han er uansett så nydelig at han blir tilgitt med en gang han finner på trollskap. Han er også en liten djevel fordi han elsker å ødelegge matter, ja gulvmatter og for ikke å snakke om lester og sokker, det elsker han. Han er en absolutt helt vidundelig kattepus og jeg elsker han, her er bildene av den lille røveren min.

Det var bildene av min lille pus, i morgen skal jeg ta bilder av trær, får se om jeg kan få tatt noen gode bilder å lagt ut her til dere. Husk forresten at dere kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK SIDEN MIN.

Ønsker dere en fortsatt flott lørdag videre så blogges vi i morgen da dere.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits